Zazoo.eu in Happy Earth!

Standard

Harstikke leuk natuurlijk, dat onze hippe en duurzame webwinkel in kinderkleding www.zazou.eu in de bijlage Happy Earth van o.a. de Libelle en de Viva staat deze week. Jammer alleen dat ze de naam van de site verkeerd hebben gespeld, er staat namelijk http://www.zazoo.eu!

Ik heb zelf gegoogled, maar kon ons onder die naam niet terugvinden. Misschien dat het zo lukt? Zazoo is dus Zazou… welkom!

About zazou.eu

ZAZOU-WHO?! Zazou wordt gerund door een Nederlands stel. Joyce en Frank van de Pas zetten zich in om de mooiste baby- en kinderkleding (t/m 11 jaar) op deze website aan jullie te laten zien. Ze hebben zelf 2 kinderen (Luc uit 2004 en Lotte uit 2009) en vinden het helemaal geweldig om die in hippe, trendy, stoere en lieve kinderkleding te steken. Ze zoeken graag naar designers die iets aparts te bieden hebben. Niet de grote merken die je overal vindt, maar juist diegene die bijzonder zijn en waar de Nederlandse 'touch' aan hangt. Zazou.eu is een unieke winkel tussen alle andere webwinkels. Zij zorgt ervoor dat de Nederlandse kleding in binnen- en buitenland gezien èn gekocht kan worden. Wil je iets van ons weten? Mail naar info@zazou.eu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s