‘Merkkleding slecht voor ontwikkeling kind?’

Standard

Wie had ooit gedacht dat kleding slecht kan zijn voor kinderen? Amerikaanse onderzoekers van kinderziekenhuis Cincinnati komen tot de conclusie dat ouders maar beter geen al te dure kleertjes voor hun kinderen moeten kopen. Volgens Bengels zal het allemaal wel loslopen….

En volgens mij ook. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn kinderen spelen gewoon lekker buiten. Het een sluit het ander namelijk niet uit, leuke kleding kan superlekker zitten! Daarom kiezen we bij Zazou.eu voor de merken die we hebben: leuk, hip maar vooral heel comfortabel.

About zazou.eu

ZAZOU-WHO?! Zazou wordt gerund door een Nederlands stel. Joyce en Frank van de Pas zetten zich in om de mooiste baby- en kinderkleding (t/m 11 jaar) op deze website aan jullie te laten zien. Ze hebben zelf 2 kinderen (Luc uit 2004 en Lotte uit 2009) en vinden het helemaal geweldig om die in hippe, trendy, stoere en lieve kinderkleding te steken. Ze zoeken graag naar designers die iets aparts te bieden hebben. Niet de grote merken die je overal vindt, maar juist diegene die bijzonder zijn en waar de Nederlandse 'touch' aan hangt. Zazou.eu is een unieke winkel tussen alle andere webwinkels. Zij zorgt ervoor dat de Nederlandse kleding in binnen- en buitenland gezien èn gekocht kan worden. Wil je iets van ons weten? Mail naar info@zazou.eu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s