In de pers verschenen!

Standard

Online media pikt de nieuwe collecties van onze Oishi-M kinderkleding op!

Altijd goed om te zien dat online en offline media ook signaleren dat Zazou weer iets nieuws heeft! Dit keer is het Rabboon.be die iets te melden heeft over Oishi-M, waar bij natuurlijk erg blij mee zijn! Te meer ook om dat we weten dat onze zuiderburen erg gesteld zijn om dit merk! Een behoorlijk deel van alle bestellingen van Oishi-M komt namelijk uit België!

Ook Flavourites heeft in haar Flavourflash, bij de Kids Musthaves een prachtige combinatie van Oishi-M jeans met retro stof op de billen laten zien. Mooi gecombineerd met de paarse shrug die lekker comfortabel draagt op een wat koudere dag (en die hebben we er genoeg helaas).

About zazou.eu

ZAZOU-WHO?! Zazou wordt gerund door een Nederlands stel. Joyce en Frank van de Pas zetten zich in om de mooiste baby- en kinderkleding (t/m 11 jaar) op deze website aan jullie te laten zien. Ze hebben zelf 2 kinderen (Luc uit 2004 en Lotte uit 2009) en vinden het helemaal geweldig om die in hippe, trendy, stoere en lieve kinderkleding te steken. Ze zoeken graag naar designers die iets aparts te bieden hebben. Niet de grote merken die je overal vindt, maar juist diegene die bijzonder zijn en waar de Nederlandse 'touch' aan hangt. Zazou.eu is een unieke winkel tussen alle andere webwinkels. Zij zorgt ervoor dat de Nederlandse kleding in binnen- en buitenland gezien èn gekocht kan worden. Wil je iets van ons weten? Mail naar info@zazou.eu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s