Zazou op de Utrechtse Fabriek

Standard

Wat hebben we genoten het afgelopen Pinksterweekend op de Utrechtse Fabriek! Heerlijk weer, gezellige bezoekers en dus een gezellige sfeer. Al voor de ‘opening’ om 10.00 liepen de eerste bezoekers nieuwsgierig in alle stands te neuzen. Veelal gezinnen met jonge kinderen. Niet uitzonderlijk natuurlijk, want de entourage van de Utrechtse Fabriek is helemaal gericht op kinderen. Een grote speeltuin, waar zelfs een zwembadje in te vinden is voor de kids. Heerlijk natuurlijk om even af te koelen met dit weer. Maar ook een kinderboerderij waar het een en ander te zien was.

En te midden van dat alles dus de stands van alle deelnemende webshops. Een vrolijk, gezellig ingericht geheel. En ook wij hebben ons best gedaan om daar aan mee te werken natuurlijk. Nu is dat op zich niet zo moeilijk met al onze kleurrijke kleding. Leuk uitstallen en ophangen en de kleurrijke stand is een feit!

Dit jaar waren de toppers Design Heroes, Smafolk, Wild en 4FunkyFlavours. Er werden enorm veel leuke jongens t-shirts verkocht van Design Heroes en Smafolk, zoveel zelfs dat deze merken al bijna uitverkocht zijn in hun zomercollectie jongensshirts! Van de kikkers van Smafolk is zelfs nog maar één exemplaar beschikbaar!

Van 4FunkyFlavours waren juist de babyspullen erg in trek. De geweldige, tikkeltje retro babysuits zijn gretig afgenomen, en ook de 3/4 broekjes liepen als een speer. Leuk detail: een klant van zondag kwam op maandag nog even langs om de babysuit ‘life’ te laten zien! Haar moppie lag er al lekker mee in de kinderwagen te pronken. Ook de babysuits en de broekjes zijn nu nog maar schaars beschikbaar, niet gek natuurlijk want ze zijn ‘Oh so cute’ !

Voor de wat oudere dametjes was Wild een ‘hot item’. Gezien het heerlijke weer zijn de zomerjurkjes met de prachtige spaghettibandjes populair en natuurlijk de stoere shirts voor de jongens.

We hebben weer genoten van deze editie en zullen zeker ons best doen om in September ook weer van de partij te zijn!

Was jij er ook en heb je iets bij ons gekocht? Stuur dan een leuke foto in, dan plaatsen wij hem op de site! Was je er niet? Jammer! We zien je graag de volgende keer!

About zazou.eu

ZAZOU-WHO?! Zazou wordt gerund door een Nederlands stel. Joyce en Frank van de Pas zetten zich in om de mooiste baby- en kinderkleding (t/m 11 jaar) op deze website aan jullie te laten zien. Ze hebben zelf 2 kinderen (Luc uit 2004 en Lotte uit 2009) en vinden het helemaal geweldig om die in hippe, trendy, stoere en lieve kinderkleding te steken. Ze zoeken graag naar designers die iets aparts te bieden hebben. Niet de grote merken die je overal vindt, maar juist diegene die bijzonder zijn en waar de Nederlandse 'touch' aan hangt. Zazou.eu is een unieke winkel tussen alle andere webwinkels. Zij zorgt ervoor dat de Nederlandse kleding in binnen- en buitenland gezien èn gekocht kan worden. Wil je iets van ons weten? Mail naar info@zazou.eu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s