kids’ fashion with a twist!

Zazou kinderkleding ‘wie’

Zazou wordt gerund door een Nederlands stel. Joyce en Frank van de Pas zetten zich in om de mooiste baby- en kinderkleding op deze website aan jullie te laten zien. Ze hebben zelf 2 kinderen (Luc uit 2004 en Lotte uit 2009) en vinden het helemaal geweldig om die in hippe, trendy, stoere en lieve kinderkleding te steken. Ze zoeken graag naar designers die iets aparts te bieden hebben. Niet de grote merken die je overal vindt, maar juist diegene die bijzonder zijn en waar de Nederlandse ‘touch’ aan hangt.

Zazou.eu is een unieke winkel tussen alle andere webwinkels. Zij zorgt ervoor dat de Nederlandse kleding in binnen- en buitenland gezien èn gekocht kan worden.

Zazou kinderkleding ‘wat’

Zazou.eu is er voor kinderen van 0 tot ongeveer 11 jaar, en staat voor kwaliteit, creativiteit, origineel design, draagbaarheid maar ook makkelijk te onderhouden. Het is hip, trendy, kleurig (ook zwart!), stijlvol, stoer, grappig en retro. De kleding is gevarieerd, van mooie, eenvoudige basics tot funny prints en stoere slogans.

Onze merken kinderkleding

U vindt bij ons o.a. de volgende merken en ontwerpers:

Wat doen wij nog meer?

Naast Zazou hebben we ook nog een eigen kinderkledinglabel, opgezet met kunstenares Bianca Leusink. Het merk Jeej concentreert zich op vrolijk, kleurrijk, een tikkeltje eigenzinnig waarbij het uiteindelijk toch comfortabel moet dragen. Wil je graag eens wat anders voor je kindje ? Check dan zeker deze site, er staan geweldige spullen op voor baby’s en kids t/m 7 jaar.

English site

Site français

2 responses »

  1. Hi there! Love your blog!!! Just wanted to tell you about our new clothing line Picket… Midwinter Luxe – Picket’s breakout campaign – is all about lavish lace and everyday golds! Over the top without being too over the top. Midwinter Luxe is extravagant and spares no gathering, fluffing or chance to shine. This complete look takes Victorian inspiration straight to the playground.
    Picket.etsy.com
    Thanks!!
    -Cassie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s